• Slides
  • Slides
  • Slides
  • Slides
  • Slides
  • Slides

 Programmatie van de Nieuwe Kompanie

 

lente '23 brengen we " Bedrieger bedrogen, een stuk dat Maggy en ik ook zelf schreven, en dat we helaas, door de bemoeienis van Corona vorig jaar moesten afblazen .Onze nieuwe stek ,het zilverheem  is ons geweldig bevallen . We kregen ook daarover lovende woorden van ons publiek . En dus : ook volgend jaar zal u ons daar vinden !

 

18/06/2022

De zomer is in het land, tijd dus om serieus door te werken aan ons najaar programma!

Dit najaar brengen we u TWEE producties! En waarom? In afwachting van het einde van de werken aan de ruiterhal biedt Brasschaat niet één zaal waar we ons publiek kunnen ontvangen zoals wij dat wensen, namelijk aan tafeltjes met een bar in de zaal.

En dus zijn we uitgeweken naar de zaal "Zilverheem", Antwerpse steenweg n° 212 te Kapellen. U kan daar uw drankje aan de bar in de zaal bestellen en ervan genieten tijdens, voor en na de voorstelling aan tafeltjes van vijf man.

En om dat te vieren brengen wij u dan, op twee zondagnamiddagen nl 18 en 25 Sept, telkens om 14h30, vijf monologen. Noem het een tussendoortje, een goeie start van het nieuwe seizoen. Genres van hilarisch tot bitter over bitterzoet.

En dan: einde november brengen we u " Promotie in de soep " een hilarische komedie die we voor u aan het schrijven zijn.

Meer nieuws daarover brengen we later! 

 

Begin 2022

... en wat we dan gaan spelen hebben we zojuist ook beslist:

Het wordt: "Hullep  ! Mijn man is een bullebak" een blijspel, naar een idee van Maggy Cuppens . 

Voor de velen onder u van wie we de centjes van de inschrijvingen mochten bijhouden hebben we een klein "dankjewel". Vanwege de gestegen kosten enerzijds en de stevige aderlating door het cancelen van " bedrieger bedrogen" anderzijds wordt het onvermijdelijk om onze ticketprijs lichtjes op te trekken naar 15€. 

De prijs van de tickets die we mochten behouden blijft geldig! Ze geven u toegang tot de datum van de keuze die u al gemaakt heeft of die we in overleg met u nog gaan maken. 

Van zodra de voorstellingen dichterbij komen nemen we contact op! 

 

05/12/2021

Wie had het ooit kunnen denken!

We zijn drie keer begonnen aan "bedrieger bedrogen", en moesten drie keer alles afblazen. Deze keer, toen het decor helemaal stond opgesteld en na de eerste twee repetities in de zaal moesten twee van de actrices in quarantaine. Einde verhaal, dus!

Maar... de zaal is alweer gehuurd voor mei 2022. Wat precies we u dan gaan brengen hangt nog af van een aantal factoren, maar alvast de speeldata: 6 ,7,12,13 en 14 Mei om 20h00en op 8 mei om 14h30.

We houden u hier op de hoogte!

Die zijn :  

 

30/08/2020

Na het succes van "Eenzame-hartendotcom " hadden we de smaak te pakken. We besloten het nog eens te doen ... zelf een stuk schrijven! Het werd: "bedrieger bedrogen"

Theo heeft al lang geleden het landbouwbedrijf van zijn ouders de rug toegekeerd. Na de dood van zijn ouders hebben zijn zusters het bedrijf verdergezet. Plots komt Theo op de proppen met een voorstel om het bedrijf te gelde te make. Zijn motivatie lijkt oprecht, maar is dat zo? Wat drijft hem? Francine verzet zich alvast categoriek, Lea ziet er wel iets in. En Mia maakt overal fotootjes van.

Een verhaal van liefde en sluw bedrog, familievetes en onverteerd verleden.

Soms hard en dan weer grappig, soms bitter en dan weer frivool, maar vooral: ... de liefde tussen drie zusters die alles overwint

 

 

 

 

Historiek

Contacteer De Nieuwe Kompanie

      ✎   Onderheide 22

             2930 Brasschaat

      📧  info@denieuwekompanie.be

      ☎  +32.475.444.320

      facebook2